måndag 9 augusti 2010

Sonisphere

Tog oss till sthlm på lördagen. När vi står i kö in börjar det regna lite till och från. Kan man väl stå ut med... Men någon timme senare öste regnet ner! Hela området förvandlades till lera. När vi stod och lyssnade på Iggy pop öste det ner ännu mer. Vattnet började tränga in i skorna och byxorna blev dyngsura...hade regnjacka och regnponcho, men fuktig blev man ändå.
Hade lust att gå till bilen och bara strunta i resten, det var flera timmar kvar. Iron maiden spelade sist och det var dom som var höjdpunkten (för mig).
Men vi bet ihop! Drack en stor capuchino och åt lite mat. Det lugnade ner sig när Mötley crue spelade, men det var så mycket lera och vatten där så vi kände oss nöjda med att se dom på långt avstånd på stora skärmarna.
När maiden spelade var det uppehåll och när vi skulle ta oss till bilen kände man sig rätt torr, ok att sätta sig i bilen... Men så bara öppnade sig himlen och det regnade så fruktansvärt mycket! När vi kom fram till bilen var det bara att ta av sig allt. Vi åkte i underkläderna hem.
Kommer vi aldrig att glömma...

Inga kommentarer: