tisdag 18 oktober 2011

Vår & sommar 2011

Nu är det höst. Eldiga färger på träd och mark. Vissa dagar skiner solen, andra dagar - som idag öser regnet ner och piskar mot fönsterrutorna. Vi myser inne med en filt och tända ljus och sammanfattar våren och sommaren som varit.

 Tidig, tidig vår for vi till Agadir i Marocko, längtar ofta tillbaka!

 Lagom till vi kom hem föddes den här underbara lilla prinsessan.

 Midsommar firade vi med underbara människor vid havet.
 Midsommar i båten på väg till midsommarstången.

 
 Bröllop i Leksand.

 Mycket tid har spenderats i "stugan" hos svärföräldrarna. Där finns allt man kan önska sig! Bästa sällskapet, god mat och ett stenkast till badstrand, sjö och båt. Inte konstigt att Maradona flyttat dit ;)

En minisemester spenderades i Göteborg, samtidigt som vi firade våra födelsedagar där. Metallica bjöd på en underhållande kväll på Ullevi och vädret var på topp!

Goda drinkar på Hard rock cafe och en en sväng på Liseberg.
God mat är något vi uppskattar hos oss. Det har blivit många goda middagar, de mesta av dem har vi lagat själv, men några har vi också ätit ute. De små gulliga hamburgarna beställde Tomas in på en restaurang i Göteborg och de var riktigt goda.

En mindre sammanfattning av vad vi har haft för oss i vår och sommar. Hoppas att vintern går i en rasande fart, så att värmen kommer tillbaka snabbt igen. Men kanske kan vi unna oss en resa till värmen för att komma ifrån kylan en vecka eller två. Vi får se...

3 kommentarer:

Anonym sa...

härlig sommar och fina pics!

Linda - Nagelteknolog sa...

Underbar sommar och alldeles för kort!

Linda - Nagelteknolog sa...

Underbar sommar och alldeles för kort!