måndag 25 oktober 2010

Splittrad

Jag ska inte klaga, möjligheterna ligger mitt framför näsan på mig. Men känner mig ändå splittrad vilken väg jag ska gå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda, vilken fin blogg du har. Tittar in här då och då, trodde man måste ha en egen blogg för att kommentera.
Funderat på att skapa mig en egen blogg, men jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag vet inte om jag vill lägga ut mitt privatliv till allmänheten. Många är så modiga som lägger ut bilder på sina barn osv. Ska fundera lite till på saken ;)

Ska ni ha några valpar snart igen?
Hälsn Annika

Linda - Nagelteknolog sa...

Annika: Tack! Roligt att du kikar in och lämnar lite spår efter dig, det är ju lite så som du tänker. Man vet inte riktigt vilka som läser. Kanske finns vissa som man kanske inte vill ska läsa tex, så jag väljer att inte bli allt för personlig. Man vill ju inte hänga ut hela sitt liv ;) Men man kan ju vara helt anonym som bloggare också, man väljer ju helt själv! Tanken var först att den här bloggen mer skulle vara som en hemsida för min uppfödning, men jag tycker om att skriva, fota och det blev mer och mer lite mer än hundar :)

Vi parade Nova för ett par månader sedan och hon skulle ha haft valpar v 40, men hon gick dessvärre tom. Jätte tråkigt. Vi parar förmodligen om vid nästa löp.
MVH/Linda

Anonym sa...

Har haft chihuahua för ett par år sedan. När den blev gammal och avled så fick vi barn och sen blev det inte någon mer, men vill väldigt gärna ha en ny. Din ena tik påminner väldigt om den jag hade. Näpen och söt som dom ska vara enligt mig.
Jag fortsätter hålla utkik på din sida och hoppas på en kull vid nästa löp då.

Det där med blogg ja. Du råkar aldrig ut för elaka kommentarer?
Hälsn Annika

Linda - Nagelteknolog sa...

Annika: Nä det är sällan nån kommenterar faktiskt, men läsarna är inte så många heller, är väl mest familj och vänner som läser. Sen har jag väl mina aningar om några andra som läser, plus uppfödare.

Ja vi håller tummarna hårt för att det blir en kull vid nästa löp!
Vart kom din chihuahua från?