lördag 19 mars 2011

Allt är bra

Skriver här, så vet alla att vi kom fram ordentligt. Skitdyrt att ringa hem!

Vi är i Agadir och har det toppen! Igår var vi trötta, men han med en del. Hittade en engelsk pub på kvällen som vi kollade läget på och den blir nog vår favorit. Nu ska vi äta frukost och sen bli lite bruna. På eftermiddagen går vi till puben och tittar på fotbolls match.
Bara hotellområdet är som en liten by med vackra trädgårdar, fyra pooler, barer, poolbar, tennisbanor, minigolf, små butiker med nödvändigheter, kläder, väskor, lyktor...mm..Ändå har vi inte sett hela än. Ser havet skymta men vi har inte gått dit än. Efter turistgatan där hotellen ligger är det ganska lugnt. Inte jätte mycket turister, trafiken är lugn och det känns tryggt med poliser som står i korsningar och håller ordning.
Rummen på hotellen är väl inte världsklass haha, men det fungerar. Allt är i kakel, marmor eller sten, så golven är kalla. Det är alltså så marokanskt som det bara kan bli.
Middagsbuffèn var ingen höjdare, det fanns otroligt mycket att välja på, men vi blev inte så imponerade. Snacksbaren var bra och dom gör otroligt god rom och cola! Ska bli intressant att se hur frukosten är.
Vädret är på topp så nu slösar jag inte mer tid vid datorn.

Hoppas allt är bra hemma och att snön som kom försvann fort!
Kram från oss

Inga kommentarer: