måndag 6 februari 2012

Mysig söndag

Söndagen spenderades med min underbara vänner Lia och Patrik och deras nyfödda son Emil. Timmarna flög iväg, vi hade mycket att prata om och det var mysigt att få bekanta sig med lilla Emil. Hoppas att vi kan få in en träff snart igen, då ska jag vi laga en god middag till dem tänkte jag. Det förtjänar dom nu när det är nya rutiner och dåligt med sömn.
Mys och gos <3

3 kommentarer:

Lia sa...

Åh vad mysigt!
Vi ses snart igen!

Puss och kram från oss!

Anonym sa...

när vill du ha barn? fin blogg!

Linda - Nagelteknolog sa...

Jag kan svara: ja, jag vill. Men jag hatar såna här frågor för jag tycker det kan vara så fräckt att fråga på det sättet. Många, många par är ofrivilligt barnlösa och mår otroligt dåligt över det och det är kanske inget man slänger ur sig att man är ofrivilligt barnlös. Vi har liksom lite problem, eller vi måste kanske adoptera. Kan ju vara väldigt känsligt! Nu säger jag inte att vi är det, men jag tycker att man ska tänka en gång till innan man ställer frågan. Fråga istället: Vill du ha barn? Inte när..Ett barn kan man ju liksom inte bara bestämma att man vill ha imorgon. Kan ju ta flera år, vilket kan bli en frustrerande process och psykiskt stressande. Har du inte sett dokumentär serierna på svt och tv3 om ofrivilligt barnlösa? Ett tips, så kanske du som dessutom är anonym ställer en sån privat fråga, tänker om lite nästa gång. För jag känner inte dig, eller?
Vad enkelt det skulle vara om man bara kunde ta för givet och bestämma när man ville ha det där barnet. Som Zlatan skrev i sin biografi. Man bestämmer inte att man ska skaffa barn, man låter det ske...Ligger någonting i det.

Tack för att du tycker att bloggen är fin, det är roligt att du tycker det. Ursäkta om jag verkar upprörd, men det är så jag tycker.