måndag 22 november 2010

Dekorering

Idag satt Elin modell igen, och vi marmorerade med glitter och sedan handmålade jag blommor på varje ringfinger. Otroligt roligt, men lite svårt och det krävs lite träning - såklart! Men det blir små fina hantverk.
Dessa tar jag 50 kr extra för per nagel, då det tar lite mer tid.

Om en vecka gör jag slutprovet, sen är jag klar. Otroligt vad fort det har gått och jag sörjer det lite för det är så mysigt att gå dit och träffa alla tjejerna.

7 kommentarer:

Anna sa...

Du är ju vansinnigt duktig!

Linda - Nagelteknolog sa...

Tack! Det är så otroligt roligt ;)

SOFIE sa...

De handmålade blommorna är skitsnygga Linda!! ;) Du är så duktig!! Pusspuss!

Anonym sa...

Tycker du om att måla, jag menar för att måla så där så är man väl lite konstnärlig?

Linda sa...

Anonym: jag har alltid älskat att skriva och måla, skapa... Hade mvg i bild och svenska ;) Tyvärr så slutade jag med allt det när jag passerat 20... Det var mkt som hände och jag tror det var därför jag slutade. Jag försöker hitta tillbaka och det är synd att jag missat så många år, vem vet vad jag pysslat med idag?

Hallbergs dotter sa...

Hejsan! Läste inne i Stina-Lees kommentarsfält att du förlorat din pappa på samma sätt som hon. Och som jag. Och som alldeles för många andra. Jag håller just nu på med ett projekt att skriva en bok, som kommer skildra just tjejer som förlorat sina föräldrar genom självmord i unga år. Jag berättar gärna mer om projektet om du är intresserad. Hör i så fall av dig till min e-post, hallberg_m@hotmail.com. Kram till dig!

Anonym sa...

Niiiice!